Bilbransjens Opplæringskontor AS

Midtunheia 22

5224 Nesttun

Org.nr.: 959 334 188

Telefon: 912 45 911

Send e-post: info@bilfag-bergen.no

Våre Ansatte

Bilde av Stephen Gulestøl

Stephen Gulestøl

Daglig leder

Stephen har det overordnete ansvaret for Bilbransjens Opplæringskontor AS. Han deler også oppfølgingsansvar for våre lærlinger og holder teorikurs i tunge kjøretøy.

Han har vært ansatt siden august 2018 og overtok som daglig leder januar 2020.

Stephen er utdannet som Bilelektriker i 1987 og reparatør Tunge kjøretøy i 1990.  Han har og brei erfaring fra  både bussveksted og lastebilverksted hvor han har hatt flere roller  fra mekaniker til avdelingsleder. Han har jobbet som lærer på vg2 kjøretøy på Årstad Videregående Skole hvor han og var kontaktlærer. Han er også sensor i fagprøvenemden på tunge kjøretøy, og har ved flere anledninger vært dommer i yrkes NM.

Bilde av Jarle Madsen

Jarle Madsen

Fagkonsulent

Jarle deler også opplæringsansvaret for våre lærlinger og holder teorikurs i reservedelsfaget og lette kjøretøy.

Han tok fagbrev i lette kjøretøy i 1985 og reservedelsfaget i 1994. Jarle har jobbet i forskjellige avdelinger i Jæger konsernet og har 30 års erfaring fra bilbransjen før han ble yrkesfaglærer i 2008 og tok Pedagogisk utdannelse.

Han har skrevet lærebok i reservedelsfaget, denne ble utgitt av Fagbokforlaget i 2015 samme året som han startet sitt arbeid i Bilbransjens Opplæringskontor AS

Bilde av Eivind Svanevik

Eivind Svanevik

Fagkonsulent

Eivind har ansvar for å avholde kurs innenfor fagområdet reparatør lette kjøretøy, og for oppfølging av lærlingenes nye portal, Min Logg.

Eivind er utdannet bilmekaniker med avlagt fagprøve i 1995 og har ekstra utdanning og lang erfaring som fagtekniker på VW og Audi. Er også utdannet diagnosetekniker på Audi. Har også tidligere erfaring med å følge opp lærlinger i faget hos merkeforhandlere, og erfaring med fjernundervisning for lærlinger.

Han startet opp i sin stilling  her i Bilbransjens Opplæringskontor AS Bergen i 2020.